Laina – Rahapalvelusta edullista lainaa aina 4000 euroon asti

Lainaa heti tilille – Auton korjaus edessä? Pesukone hajosi? Lomamatka odottaa?

Joskus arjessa tapahtuu odottamattomia ja ennalta suunnittelemattomia tapahtumia, jotka vaativat hieman ylimääräistä rahaa. Tarvitsitpa rahaa sitten lomamatkaan tai auton yllättävään huoltoon, Rahapalvelulta saat helposti lainaa jopa 4000€ asti, mihin tahansa tarpeeseen. Myönnämme myös lainaa ilman vakuuksia ja takauksia.

Lainatuotteemme avulla palautat tasapainon talouteesi silloin, kun tulot ja menot ovat epätasapainossa. Lainanhaku on Rahapalvelussa nopeaa, hakemuksen täyttämiseen sivuillamme menee vain hetki ja saat rahat tilillesi välittömästi. Takaisinmaksu joustaa elämäntilanteesi mukaan, voit lyhentää luottosi jopa 36 kuukaudessa, jolloin kuukausierä ei kasva liian suureksi.

Remonttilaina – Rahapalvelu auttaa

Saatat tarvita remonttilainaa, mikäli taloyhtiötäsi uhkaa pakollinen putki- tai julkisivuremontti. Vai onko mielestäsi aika ehostaa esimerkiksi keittiön tai kylpyhuoneen yleisilmettä? Kiinteistöt vaativat jatkuvaa ylläpitoa, jolloin lainan tarve voi tulla myös yllättäen. Olipa remonttilainan tarpeesi pieni tai suuri, Rahapalvelulta saat lainaa heti tilille.

Joustoluotto – Sinä päätät kuinka paljon lainaa nostat

Rahapalvelun toiminnassa asiakas on aina päätöksenteon keskiössä. Saatuasi hakemallesi lainalle hyväksytyn lainapäätöksen, saat itse päättää, kuinka suuren summan tilillesi nostat – saat myös lainaa heti! Voit aina tarpeen mukaan tehdä uusia nostoja luottotililtäsi, mikäli tarvitset käyttöösi lisää rahaa. Joustoluotto nimensä mukaisesti tuo arkeen lisää joustavuutta ja tarjoaa turvaa yllättävään rahantarpeeseen.

Rahapalvelun edullinen laina – Parempi vaihtoehto

Rahapalvelu tarjoaa edullisemman vaihtoehdon kalliille pikavipille. Luottopalvelumme on läpinäkyvä, eikä sinulle koidu ylimääräisiä piilokuluja. Tarjoamme asiakkaillemme vakuudettomia sekä takauksettomia lainoja, jotta palvelun käyttäminen olisi mahdollisimman nopeaa ja asiakaslähtöistä. Mikäli sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua lainan hakemiseen, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme ilmaiseksi puhelimitse numerossa 0800 144 344, arkisin kello 9.00 – 17.00, tai sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@credit24.fi.

Rahapalvelu on luottotili, josta nostat rahaa haluamasi suuruisissa erissä. Luotto on jatkuvassa käytössäsi ja tarvittaessa voit tehdä Rahapalvelusta nostoja kirjautumalla palveluun joko Rahapalvelu tai Credit24 sivuilta. Kun luotto on myönnetty, voit tehdä nostoja vuorokauden ympäri ja ne maksetaan tilillesi maksupalvelun aukioloaikoina (8-22).

Lainaa nopeasti – Näin haet Rahapalvelun edullista lainaa:

  • Avaa luottohakemus painamalla HAE LUOTTOA painiketta
  • Kirjaudu pankkitunnisteilla ja täytä hakemus
  • Hyväksytyn lainapäätöksen saatuasi voit nostaa lainaa heti tilillesi