Luottopalvelu

Luoton hakeminen on ilmaista, nopeaa ja helppoa

Avaa hakemus luottopalvelu sivulla painamalla HAE LUOTTOA painiketta. Tunnistaudu pankkitunnuksillasi luottopalveluun ja täytä luottohakemus. Saat luottopäätöksen välittömästi. Luottosopimuksen tekeminen on ilmaista mikäli et nosta tilillesi luottoa. Moni rahalaitos vaatii paljon pidemmän käsittelyajan. Lainaa voit hakea tarvitsemasi määrän 10€ – 4000€ väliltä. Siirry vertailemaan eri luottosummia tästä.

Rahapalvelussa ei ole nostopalkkiota tai muita ennalta arvaamattomia kuluja

Emme peri asiakkailtamme nostopalkkiota nostoista. Palvelussa ei myöskään ole piilokuluja vaan hinnoittelu on selkeä. Maksat korkoa nostamastasi summasta. Rahapalvelu on edullisempi vaihtoehto kalliille pikavipeille.

Rahapalvelu luottopalvelu – miten käytän?

Luottopalvelua on helppo käyttää. Riittää että kirjaudut sisään pankkitunnuksin, täytät hakemuksen ja siirrät tarvitsemasi summan tilillesi. Raha siirrtään tilillesi keskimäärin 15 minuutissa (kaikkina päivinä klo 8-22).

Lainaamasi summan takaisinmaksu

Voit maksaa luottosi takaisin haluamissasi erissä, maksimissaan 36 kuukaudessa. Rahapalvelu joustaa elämäntilanteesi mukaan.

Tietoa Rahapalvelu-luotosta

Rahapalvelu on jatkuva luotto 100-4000 euron luottorajalla ja tyypillisesti 3-36 kuukauden takaisinmaksuajalla. Kuluja kertyy ainoastaan nostetusta luotosta. KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 1500 euroa käytössä olevalle luotolle on 29,97%.

Rahapalvelun asiakaspalvelusta vastaa Credit24. Mikäli sinulla on jo olemassa oleva Credit24 tili, et voi hakea Rahapalvelu luottoa vaan sinut ohjataan Credit24 palvelusivulle.

Mikäli asiakas ei suoriudu velastaan, perintä voidaan aloittaa joko luotonantajan tai kolmannen osapuolen toimesta. Tämä saattaa vaikuttaa heikentävästi asiakkaan luottotietoihin. Mikäli maksuaika umpeutuu, eikä asiakas pidennä maksuaikaansa, maksuajan umpeutumispäivää seuraavasta päivästä lähtien erääntyneestä summasta peritään viivästyskorkoa, sekä muita mahdollisesti muodostuvia perintäkuluja.