Palveluhinnasto

Palveluhinnasto

Luottoraja 100 – 4000 €
Vuotuinen nimelliskorko 19,92%
Avausmaksu 0,00 €
Tilinhoitomaksu/kk 0,75 € – 6,00 €
Nostopalkkio 0%
Todellinen vuosikorko** 29,97%
Lisäpalvelut
Eräpäivän valinta 5€
Joustolimiitin luottorajan korotus 0 €
Maksuvapaa kuukausi 5€
Eräpäivän muistutuspalvelu 0 €
Asiakaspalvelu 0 €/min
Muut maksut
Maksumuistutus 5 €
Maksun kohdistaminen ilman viitenumeroa 3 €
Saldotodistus postitse 5 €

Nostopalkkio

Rahannostoista ei peritä nostopalkkiota. Voit nostaa rahaa niin usein ja juuri sellaisia määriä kuin sillä hetkellä tarvitset ilman nostokuluja. Maksat korkoa vain nostetusta summasta.
Rahapalvelussa ei ole piilokuluja.

Eräpäivän valinta

Voit valita sinulle sopivan laskun eräpäivän luottohakemuksen yhteydessä tai myöhemmin Credit24 Online-sivuilla. Eräpäivän muutos maksaa 5 €, joka lisätään laskusi minimikuukausierään. Eräpäivän tai laskutuspäivän osuessa viikonlopulle tai pyhäpäivälle, siirtyy se seuraavalle pankkipäivälle. Huomioithan, että mikäli käytät palvelua myöhemmin kuin luottohakemuksen yhteydessä, eräpäivän siirto ei muuta jo avoinna olevan laskun eräpäivää. Näet tiedot avoimista laskuistasi Credit24 Onlinessa.

Joustolimiitin luottorajan korotus

Voit nostaa luottorajaasi Credit24 Online -palvelussa. Palvelun käyttöönotto on ilmainen. Kuluja maksat uuden luottorajasi hinnaston mukaisesti. Joustolimiitin luottorajan korotuksen saatavuus perustuu automaattiseen luotonhallintajärjestelmän kokonaisarvioon, johon vaikuttavat muun muassa luottosuhteen kesto, maksukäyttäytyminen sekä asiakashistoria. Kirjautumalla Onlineen näet, onko palvelu tarjolla sinulle tällä hetkellä. Luottorajan korotuksen yhteydessä saat aina yhden noston ilman nostopalkkiota.

Maksuvapaa kuukausi

Voit pitää tarvittaessa maksuvapaan kuukauden, jolloin sinun ei tarvitse tehdä lyhennystä kyseisenä kuukautena. Maksuvapaan kuukauden hinta on 20 €. Palvelumaksun lisäksi maksuvapaan kuukauden korko ja tilinhoitomaksu lisätään seuraavien laskujesi minimikuukausieräään. Maksuvapaa kuukausi on käytössäsi silloin, kun olet maksanut edellisen laskusi ajallaan ja sinulla ei ole maksuviiveitä. Huomioithan, että rahanostot eivät ole mahdollisia maksuvapaan kuukauden aikana. Rahanostot ovat mahdollisia taas kun seuraava laskusi on muodostunut ja maksettu.

Eräpäivän muistutuspalvelu

Voit ottaa käyttöösi eräpäivän muistutuspalvelun maksutta Credit24 Online-sivuilla.

Siirry Rahapalvelun etusivulle ja täytä luottohakemus. Voit myös avata luottohakemuksen painamalla HAE LUOTTOA painiketta.