Miten pikavippi eroaa joustoluotosta?

 

 

Vakuudettomat pikavipit ja erilaiset joustoluotot ovat tavallisesti muiden kuin perinteisten pankkien kuluttajille tarjoamia lainavaihtoehtoja nykyaikaisilla rahoitusmarkkinoilla.

Suomalaiskuluttajien suosimilla lainatuotteilla on monia yhtäläisyyksiä. Ne ovat useimmiten lainapääomaltaan pienempiä kuin esimerkiksi pankkien tarjoamat kertalainat. Vakuudettomien luottojen hakuprosessi on asiakkaan kannalta nopea ja vaivaton: luottoa voi hakea verkkopalvelun tai mobiilisovelluksen välityksellä milloin tahansa. Ripeän lainakäsittelyn ansiosta tilapäiseen rahantarpeeseen tarvittavan lainasumman voi saada käyttöönsä hyvinkin nopeasti: jopa saman päivän aikana, kun luottoa on haettu.

 

 

Kertaluonteinen pikavippi

Silloin, kun rahantarve on kertaluonteinen tai lainaa tarvitaan akuutisti tiettyä pienempää investointia varten, voi pikavipin kaltainen vakuudeton kertalaina olla tilanteeseen sopivin ratkaisu. Pikavippiä voi hakea helposti ja vaivattomasti henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla.

Alustavan lainapäätöksen hakija saa välittömästi hakemuksensa lähetettyään.

 

 

Myönnetty lainasumma maksetaan kerralla

Pikavippi on useimpia tavallisia pankkilainoja summaltaan pienempi ja laina-ajaltaan lyhyempi lainatuote, jonka lainanhakija saa käyttöönsä nopeasti.

Pikavippi on lainatyypiltään yleensä kertalaina: koko myönnetty lainasumma maksetaan asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille kerralla, ja kaikki lainaan liittyvät sitoumukset päättyvät yleensä sen takaisinmaksuun. 

 

 

Takaisinmaksu kertasuorituksena

Myönnetyn pikavipin takaisinmaksun lainansaaja hoitaa yleensä kertasuorituksena. Kyseisen lainatuotteen takaisinmaksuaika vaihtelee luotonmyöntäjästä, kuluista ja muista ehdoista riippuen tavallisesti seitsemästä vuorokaudesta jopa yli vuoteen.

 

 

Ehdoiltaan selkeä joustoluotto

Vakuudeton joustoluotto on ehdoiltaan selkeä: myönnettävän luoton määrä on aina kiinteä –  hakijasta riippumatta. Joustoluotto eroaa kertalainoista myös siten, että luotonsaaja voi itse päättää, millaisissa erissä hän käyttää myönnettyä luottoa.

 

 

Joustoluotto asiakkaan vapaasti käytettävissä

Joustavan rahoitusmuodon ansiosta asiakas voi oman valintansa mukaan siirtää luotolta tililleen joko suuremman summan kerralla tai vain juuri tiettyyn erityistarpeeseen tarvitsemansa määrän rahaa. Pääoman siirto tapahtuu konkreettisesti miltei reaaliajassa silloin, kun asiakas rahaa tarvitsee.

Luoton kustannukset aina läpinäkyviä

Joustoluotossa asiakas tietää aina, mistä hän maksaa: vain nostamastaan lainasummasta. Kyseisessä lainatuotteessa takaisinmaksettu luoton pääoma palautuu aina takaisin asiakkaan hyödynnettäväksi. Nostamatta jäänyt lainasumma toimii vararahastona tulevaisuuden varalle, eikä siitä aiheudu lainkaan kuluja.

 

 

Joustoluottoa tarjoavat yksityiset rahoituslaitokset

Joustoluotto on yksi kulutusluottojen muodoista. Jatkuvien joustoluottojen limiitti on useimmiten 2000 – 3000 euroa, mutta myös tätä suurempia kulutus- ja joustoluottoja on lainamarkkinoilta saatavana. Esimerkiksi Rahapalvelun kautta voi hakea jopa 4000 euron joustoluottoa.

Joustoluottoja kuluttajille tarjoavat pääasiassa suuria talletuspankkeja pienemmät yksityiset luottoyhtiöt.

 

 

Helposti verkkohakemuksella haettava luotto

Myös joustoluottoa voidaan hakea verkkopalvelun kautta henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla. Joustoluoton myöntämiseksi ei vaadita erillistä vakuutta tai ulkopuolista takausta. Hakijan ei tarvitse myöskään toimittaa erillistä selvitystä tuloistaan.

Nopeimmillaan asiakas saa haluamansa lainasumman omalle tililleen vain muutamassa minuutissa myönteisen luottopäätöksen jälkeen. Myönnettyä luottoa lainansaaja voi hyödyntää joustavasti oman tarpeensa mukaan.

 

 

Pikalainaa vaivattomasti Rahapalvelusta

Rahapalvelu tarjoaa edullisen joustoluoton akuuttiin rahantarpeeseen. Rahapalvelun asiakkailleen tarjoaman lainan hakeminen on maksutonta.

Molempia lainatuotteita – pikavippiä tai joustoluottoa – lainapääomaa tarvitseva voi hakea kätevästi ja turvallisesti henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksillaan Rahapalvelun kautta.

Myönnetty lainasumma siirretään luotonsaajan pankkitilille noin 15 minuutissa.

 

 

Joustoluottoa 100 – 4000 euroa

Rahapalvelun asiakkailleen tarjoama lainatuote on joustoluotto 100 – 4000 euron luottorajalla. Tarvitsemansa rahamäärän luotonsaaja voi siirtää käyttöönsä oman asiakastilinsä kautta milloin vain – oman tarpeensa mukaan. Luotonsaaja voi maksaa luottonsa takaisin haluamissaan erissä, kuitenkin enintään 36 kuukaudessa.

 

 

Uusille asiakkaille selkeää etua

Rahapalvelu tarjoaa uusille asiakkailleen ensimmäisen kuukauden täysin kuluitta 2000 euron nostoon asti. Kyseinen tarjous ei koske asiakkaita, joilla on aiemmin ollut voimassa oleva Rahapalvelu tai Credit24-tili.

 

 

Hinnoittelu mahdollisimman selkeää

Rahapalvelun hinnoittelu on mahdollisimman selkeää – ilman piilokuluja. Luotonantaja ei peri asiakkailtaan nostopalkkiota tekemistään nostoista. Luotonsaaja maksaa korkoa vain nostamastaan lainasummasta. Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko 1500 euroa käytössä olevalle luotolle on vähintään 49,85 ja enintään 153,63 prosenttia.

Rahapalvelun asiakaspalvelusta vastaa Credit24. Mikäli asiakkaalla on jo olemassa oleva Credit24-tili, hän ei voi hakea Rahapalvelun tarjoamaa luottoa, vaan hakija ohjataan Credit24-palvelusivulle.

 

 

Artikkelin on tuottanut vakuudettomia lainoja vertaileva Tuntitili.fi palvelu.