Pikavippi vai Rahapalvelun luotto – Kumpi kannattaa?

Unohda pikavippi. Rahapalvelun luotto on helpompi, luotettavampi ja turvallisempi vaihtoehto.

Pikavippi- palveluissa korkotaso ja piilokulut saattavat yllättää usein palvelun käyttäjän, jolloin kulut per vippi nousevat kohtuuttoman korkeiksi. Pikalainaa ottaessa kannattaa tutkia tarkkaan luottoyhtiön tiedot ja varmistaa etteivät kulut kasva liian korkeiksi matkan varrella. Mikä erottaa perinteisen pikavipin ja Rahapalvelun tarjoaman luoton on asiakaslähtöisyys ja turvallisuus. Rahapalvelun omistaa pitkäaikainen, globaalisti vastuuntuntoista luotonantotapaa noudattava, Lontoon pörssiin listattu International Personal Finance.

Rahapalvelu tarjoaa nopean ja turvallisen tavan ottaa luottoa ilman pelkoa piilokuluista tai muista epämiellyttävistä yllätyksistä. Läpinäkyvyys onkin avainasemassa Rahapalvelun lainoja myönnettäessä. Tarjoamastamme lainasta maksat vain ja ainoastaan kohtuullista kuukausikorkoa nostetusta luotosta ja annamme sinun päättää itsellesi sopivimman takaisinmaksuajan. Palveluhinnastostamme löydät lainaesimerkin, jonka avulla saat helposti käsityksen oman lainasi kulurakenteesta. Tutustu palveluhinnastoon tarkemmin täällä.

Pikavippi vs. Rahapalvelun vakuudeton luotto

Pikavippien tarjoama etu on nopeassa rahan tilityksessä sekä vakuudettomuudessa. Me Rahapalvelulla olemme yhdistäneet nämä edut huomioiden asiakkaamme takaisinmaksukyvyn. Voit siis saada edullista luottoa ilman vakuuksia ja takauksia, turvallisesti ja nopeasti. Hakemuksen täyttämiseen menee vain muutama minuutti, luottopäätöksen saat välittömästi ja tilitämme rahat jopa 15 minuutissa. Useimmat pikavipit voivat viedä jopa pidemmän ajan, ja ovat kalliimpia.

Miksi emme sitten kutsu itseämme pikavipiksi? Palvelussamme voit itse päättää takaisinmaksuajan (jopa 36 kuukautta) eikä sinua ole sidottu 30 päivän takaisinmaksuun. Palvelussamme ei myöskään ole avausmaksuja tai muita piilokuluja. Rahapalvelu luottotilin avaaminen on maksutonta ja saat henkilökohtaisen tarjouksen hakemuksen lopussa. Luottohakemuksen täyttäminen on myös täysin velvoitteetonta. Käsiteltyämme hakemuksesi, voit siirtää tarvitsemasi summan suoraan tilillesi ja maksat korkoa vain nostetusta luotosta.

Ensimmäinen kuukausi ilman korkoja ja kuluja

Avatessasi nyt uuden luottotilin Rahapalveluun, tarjoamme sinulle ensimmäisen kuukauden täysin ilman korkoja ja kuluja.  Tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja koskee ainoastaan Rahapalvelun uusia asiakkaita. Liity sinäkin siis IPF Digitalin 500 000 muun maailmanlaajuisen tyytyväisen asiakkaan joukkoon ja hanki helpotusta sekä joustoa arkeesi.

Aloita hakemuksen täyttäminen painamalla HAE LUOTTOA ja kirjautumalla sisään pankkitunnisteillasi.